Retourneren en restitutie

Is de persoon die je hebt verrast niet tevreden met zijn of haar cadeau? Geen probleem! Jij of de ontvanger kan ons binnen 14 dagen laten weten dat je de Wannagives-aankoop wil retourneren. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het cadeau terug te sturen na ontvangst van de bevestigingse-mail over het afzien van uw aankoop.

 

Retourneren

Voldeed het verrassingscadeau niet aan de verwachtingen? Jij of de ontvanger kan het cadeau retourneren binnen 14 dagen, mits het product ongebruikt is en de verpakking ongeopend. Het product dient te worden teruggestuurd in de originele, onbeschadigde verpakking.

Restitutie

Nadat we het product hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug op je rekening of schrijven we je Flying Blue miles bij binnen 14 dagen. Je hoeft alleen de verzendkosten voor de retourzending te betalen.

Veelgestelde vragen over retourneren en restitutie
Heeft je collega/vriend/geliefde een gebrekkig product ontvangen? Stuur ons een bericht via Facebook of Twitter of stuur ons een email.

Een Wannagives-retourformulier aanvragen
Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie over bestellen bij Wannagives

Meer inspiratie

Close

Welkom bij KLM Wannagives

Wannagives.klm.com is een Nederlandse website. Wij leveren onze producten wereldwijd. Alle prijzen zijn in euro, maar je kunt ook betalen met Flying Blue Miles.

Op al je transacties zijn de Algemene Voorwaarden van Wannagives van toepassing. 

Naar winkel