KLM Wannagives: hoe werkt het?

Wil je een collega, vriend of geliefde aan boord verrassen? Kies een bijzonder cadeau uit en wij bezorgen het op 10.000 meter hoogte. Je kunt het cadeau ook bij hem of haar thuis laten bezorgen. We leggen je graag uit hoe makkelijk het is.

 
Online bestellen

In onze online KLM Wannagives-shop draait het om gemak. We kunnen je cadeau(s) zowel aan boord als thuis bezorgen; de keuze is aan jou. Wil je betalen met Flying Blue Miles? Geen probleem! Geef gewoon je voorkeuren aan tijdens het bestellen.

Om te bestellen doe je het volgende: 

1. Kies het cadeau waarmee je iemand wilt verrassen en voeg het toe aan je winkelmandje.

2. Geef aan of je de ontvanger aan boord of thuis wilt verrassen.

3. Selecteer een ontvanger via een sociaal netwerk of gebruik het e-mailadres van je collega, vriend of geliefde.

4. Schrijf een persoonlijke boodschap en laat je naam achter (het is niet mogelijk om een cadeau anoniem te versturen).

5. In geval van levering aan boord: vul het vluchtnummer en de vertrekdatum of de bestemming en de vertrekdatum van de ontvanger in. Selecteer een betaaloptie en betaal je bestelling. Wij moeten eerst bevestigen dat de ontvanger aan boord zal zijn voordat de bestelling definitief is. Als we dit inderdaad kunnen bevestigen, ontvang je binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Als we dit niet kunnen bevestigen, ontvang je een annuleringsmail. Let op: je betaalt alleen als wij hebben bevestigd dat je collega, vriend of geliefde aan boord is.

6. In geval van thuisbezorging: selecteer een betaaloptie en betaal je bestelling. Als je bestelling eenmaal definitief is, ontvang je per e-mail de bevestiging en de factuur.

7. Afhankelijk van je cadeau(s), ontvangt de persoon die je verrast zijn of haar cadeau(s) en ontvangstbewijs aan boord of thuis. Dit ontvangstbewijs fungeert tevens als garantie, dus zorg ervoor dat je collega, vriend of geliefde het goed bewaart.

Veelgestelde vragen over online bestellen via Wannagives 

Heb je vragen over bestellen via KLM Wannagives? Stuur ons een bericht via Facebook of Twitter of stuur ons een email.

Meer inspiratie

Close

Welkom bij KLM Wannagives

Wannagives.klm.com is een Nederlandse website. Wij leveren onze producten wereldwijd. Alle prijzen zijn in euro, maar je kunt ook betalen met Flying Blue Miles.

Op al je transacties zijn de Algemene Voorwaarden van Wannagives van toepassing. 

Naar winkel