De Wannagives-collectie

Wil je een bijzonder persoon verrassen op 10.000 meter hoogte? Met Wannagives kun je jouw favoriete passagier trakteren op een uniek cadeau uit het brede assortiment originele KLM-producten.

 

Assortiment

KLM Wannagives biedt originele cadeaus en bijzondere souvenirs. Er is voor elk wat wils: van reisproducten tot modeaccessoires en zelfs collecties die exclusief voor KLM zijn ontworpen. Met Wannagives kun je iemand thuis of aan boord verrassen. In de productbeschrijving staat welke bezorgmethodes mogelijk zijn.

 

Spaar Flying Blue Miles


Spaar Miles door te shoppen bij Wannagives! Dit geldt voor alle KLM-producten, ongeacht de bezorgmethode. Vul simpelweg je Flying Blue-nummer in tijdens het bestellen en de Miles worden na een paar weken op je account bijgeschreven.

Veelgestelde vragen over onze collectie

 
Is je favoriete product tijdelijk niet beschikbaar of heb je een vraag over ons assortiment? Stuur ons een bericht via Facebook of Twitter of stuur ons een email.

Meer inspiratie

Close

Welkom bij KLM Wannagives

Wannagives.klm.com is een Nederlandse website. Wij leveren onze producten wereldwijd. Alle prijzen zijn in euro, maar je kunt ook betalen met Flying Blue Miles.

Op al je transacties zijn de Algemene Voorwaarden van Wannagives van toepassing. 

Naar winkel